Προσωπικό ατύχημα

Μην αφήσεις ένα αιφνίδιο γεγονός να καθορίσει την ευημερία σου. Η προστασία από τις συνέπειες ενός ατυχήματος, όσο απλό ή σοβαρό και αν είναι, αποτελεί σημαντικό ζήτημα για εσένα και για την οικογένειά σου.

Η ασφάλιση προσωπικού ατυχήματος απευθύνεται σε όλους όσους ανησυχούν ότι η απουσία τους από τη ζωή ή η μόνιμη ανικανότητά τους για εργασία θα έχει ως συνέπεια τη δημιουργία έντονων οικονομικών αναγκών για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Παράλληλα μπορεί να προβλέπει κεφάλαιο για την κάλυψη δαπανών περίθαλψης ή ιατροφαρμακευτικών εξόδων.

Απευθύνεται σε εργαζόμενους που ασκούν κάποιο επάγγελμα αυξημένης επικινδυνότητας, που ταξιδεύουν συχνά, σε αυτοαπασχολούμενους, επιχειρηματίες, αλλά ακόμη και σε νοικοκυρές, φοιτητές κ.α.).

Είναι υπέροχο να αισθάνεσαι σιγουριά για το αύριο

Πώς προστατεύομαι εάν μου συμβεί ατύχημα;

Ανάμεσα στους έμπειρους συνεργάτες της Contract θα βρεις τον δικό σου σύμβουλο που θα σε κατευθύνει σωστά, βάσει μελέτης των δικών σου αναγκών, για να επιλέξεις το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες σου και τις οικονομικές σου δυνατότητες.