Η πορεία μας

Ιανουάριος 1990:

 • Η Ελένη Μπουτάκη, συνεπικουρούμενη από τον σύζυγό της Δημήτριο Μπουτάκη αποφάσισε την ενασχόλησή της με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση συνεργαζόμενη με την Εταιρία Nationale Nederlanden (ΝΝ), με την οποία διένυσε τα πρώτα της βήματα ως ασφαλιστικός σύμβουλος.
 • Στη διάρκεια του πρώτου έτους της ασφαλιστικής της καριέρας επέτυχε υψηλή παραγωγικότητα κλάδου ζωής κατακτώντας κορυφαίες διακρίσεις!

Στην πορεία οι συνεργασίες πληθαίνουν και πλέον στην ατζέντα της Contract συγκαταλέγονται μεγάλες και αξιόλογες ασφαλιστικές εταιρίες, τα προϊόντα των οποίων διατίθενται στην αγορά μέσω του δικτύου πωλήσεων της εταιρίας.

Μάρτιος 1991:

 

 • Συνεργάζεται με την ασφαλιστική εταιρία Schweitz Life, κατακτώντας τη 2η θέση πανελλαδικά στην νέα παραγωγή κλάδου ζωής ως Unit Manager.

 

Μέσα του 1992:

 

 • Αποδέχεται την πρόταση της νεοεισερχόμενης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά Allianz και 3 Αυγούστου του 1992 ανοίγει το πρώτο υποκατάστημα της Allianz στην Καβάλα ως Agency Manager.

1993

 

Κατακτά την 1η θέση πανελλαδικά σε νέα παραγωγή κλάδου ζωής στο Agency της Allianz!

 

 • Προσβλέποντας σε μία κοινή αναπτυξιακή πορεία, ιδρύονται υπό την αιγίδα της Allianz κι άλλα τρία υποκαταστήματα στη Χρυσούπολη, στην Ξάνθη και στην Αλεξανδρούπολη, ενώ της παραχωρείται προς ανάπτυξη και το υποκατάστημα της Allianz στη Δράμα, το οποίο προϋπήρχε. Τα πέντε πλέον υποκαταστήματα, αποτελούν την Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης της Allianz

«Το 1994 ιδρύεται η Εταιρία «Contract Ε.Π.Ε.» με έδρα την Καβάλα, η οποία είναι αυτή που συμβάλλεται πλέον με την Allianz.

Το όνομά της υποδηλώνει και τη φιλοσοφία της:

 

 • Καταδεικνύει τη δέσμευση προς τον συνεργάτη, για ποιοτικές υπηρεσίες, καθοδήγηση και υποστήριξη, οδηγώντας τον μέσα από έναν ασφαλή δρόμο στην κατάκτηση της επιτυχίας.
 • Καταδεικνύει επίσης τη δέσμευση προς τον πελάτη για αξιοπιστία, σοβαρότητα και επαγγελματισμό στην κάλυψη των ασφαλιστικών του αναγκών.

 

Με τη σύμφωνη γνώμη της Allianz μεταβιβάζονται στην νεοϊδρυθείσα εταιρία τα πέντε υποκαταστήματα της Περιφερειακής Δ/νσης Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, πάντα εντός του πλαισίου κοινής αναπτυξιακής πορείας, περνώντας από το μοντέλο του Agency σε φιλοσοφία Broker, χωρίς να διαρραγεί η στρατηγική συνεργασία, αποτελώντας και σήμερα κορυφαία επιλογή.

Στην πορεία οι συνεργασίες πληθαίνουν και πλέον στην ατζέντα της Contract συγκαταλέγονται και άλλες μεγάλες και αξιόλογες ασφαλιστικές εταιρίες, τα προϊόντα των οποίων διατίθενται στην αγορά μέσω του Δικτύου Πωλήσεων της εταιρίας.

Έχει ήδη ιδρυθεί ένα μοναδικό σχήμα στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, το οποίο γεννήθηκε μέσα από το δικό του agency.

Δύο είναι τα κύρια σημεία που το χαρακτηρίζουν:
 • λειτουργεί με φιλοσοφία agency για τον κλάδο Ζωής και Υγείας, διατηρώντας τα πλεονεκτήματα και τα κίνητρά του, στον οποίο είχε ήδη συσσωρεύσει γνώση και εμπειρία, αλλά και αξιοζήλευτο χαρτοφυλάκιο σε έναν από τους κορυφαίους ασφαλιστές στον κόσμο, την Allianz,
 • λειτουργεί όμως ως πρακτορείο για τις Γενικές Ασφαλίσεις, εκπροσωπώντας περισσότερες ασφαλιστικές εταιρίες, επιτρέποντας αφενός ευελιξία κινήσεων για τον συνεργάτη, αφετέρου πολλαπλές επιλογές και εξατομικευμένη ασφαλιστική πρόταση για τον πελάτη.

Διατηρεί και τη θέση της στην Allianz και παράλληλα κατακτά κορυφαίες διακρίσεις στις πιο σημαντικές συνεργασίες της.

Στις 29 Δεκεμβρίου του 2000 αλλάζει η νομική μορφή της Εταιρίας και συστήνεται η «Contract Ανώνυμη Εταιρεία Ασφαλιστικών & Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών».

Η Εταιρία σήμερα

Η Εταιρία σήμερα διοικείται από το Διοικητικό της Συμβούλιο, με Πρόεδρο & Δ/ντα Σύμβουλο την κα Ελένη Μπουτάκη, συνεπικουρούμενη από τον σύζυγό της και μεγαλομέτοχο Δημήτριο Μπουτάκη, με την ιδιότητα του Συμβούλου Διοίκησης.

Η έδρα της Εταιρίας βρίσκεται στα ιδιόκτητα γραφεία της στην καρδιά της Καβάλας, επί της οδού Αίαντος 9, στην είσοδο του εμπορικού κέντρου της Καβάλας επί της Ομονοίας.

Σήμερα διαθέτει:

 • δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών BrokerInsurance House που στεγάζονται στα 20 υποκαταστήματά της και λειτουργούν με φιλοσοφία Agency.
 • Ευρύ Δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών Franchiseσε διάφορες περιοχές της Ελλάδας.
 • Δίκτυο ανεξάρτητων συνεργατώνσε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα. 
 • τα στελέχη και οι συνεργάτες της Εταιρίας υπερβαίνουν τους 500 ανά την Ελλάδα,
 • το χαρτοφυλάκιο της αποτελείται από 75.000 και πλέον πελάτες,
 • αποτελεί το μεγαλύτερο συνεργάτη της Allianz στην Ελλάδα!

Πλαισιώνεται από δίκτυο εταιριών:

Η Contract ΑΕ σήμερα πλαισιώνεται από εταιρίες κοινών μετοχικών συμφερόντων, οι οποίες αποτελούν το δίκτυο εταιριών Contract network, διοικούμενο από ένα άτυπο 3μελές Συμβούλιο Διοίκησης, με Γενικό Δ/ντη τον κο Στάθη Μπουτάκη.

Οι αξίες μας

Έχοντας στο επίκεντρο τον σύγχρονο άνθρωπο και τις ανάγκες του, παραμένουμε πιστοί στις αξίες μας:

 • Σοβαρότητα
 • Αξιοπιστία
 • Συνέπεια
 • Επαγγελματισμός
 • Ασφάλεια

Η φιλοσοφία μας

Με φιλοσοφία ανθρωποκεντρική, θέτουμε τη γνώση και την εμπειρία μας στη διάθεση του πελάτη και του συνεργάτη μας, μεριμνώντας πάντα για ποιότητα στην εξυπηρέτηση.