Νομική Προστασία

Η ασφάλιση Νομικής Προστασίας έχει καταστεί σήμερα πιο χρήσιμη από ποτέ και αυτό επειδή ολοένα και πιο συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με απλά, καθημερινά ή πιο σύνθετα και δύσκολα ζητήματα, των οποίων η λύση συνήθως δίνεται στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ως εκ τούτου, τα εμπλεκόμενα μέρη μιας διαμάχης ή διαφωνίας χρειάζεται να αναζητήσουν νομική συμβουλή ή και να καταφύγουν σε περαιτέρω νομικές ενέργειες προκειμένου να διεκδικήσουν το δίκιο τους ή να υπερασπίσουν τον εαυτό τους.

Αυτές οι ενέργειες, βέβαια, απαιτούν αρκετά υψηλές χρηματικές δαπάνες και χρόνο που θα χρειαστεί να αφιερώσουμε τόσο για την ίδια την υπόθεση, όσο και για την αναζήτηση επαγγελματία δικηγόρου στον οποίο θα την αναθέσουμε. Τα παραπάνω, σε συνδυασμό με το συχνά αβέβαιο δικαστικό αποτέλεσμα, αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα στη διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.

Έχεις Νομική Προστασία;

Τί είναι η ασφάλιση νομικής προστασίας;

Ένα δίκτυο επαγγελματιών δικηγόρων στο πλευρό σου για να σου παρέχουν ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες, διασφαλίζοντάς σου τη δυνατότητα να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου όποτε το χρειάζεσαι και το δικαίωμα να καταφύγεις στα δικαστήρια για να διεκδικήσεις τα δικαιώματά σου.
Εάν είσαι επαγγελματίας, μπορεί να σου παρέχει επιπλέον και εφόσον συμφωνηθεί τη δυνατότητα εξωδικαστικού συμβιβασμού για τη διεκδίκηση επισφαλειών.

Ποιον αφορά;

Τον ιδιώτη, τον κάτοχο Ι.Χ. ή επαγγελματικού αυτοκινήτου, το φοιτητή, τον επαγγελματία, το δημόσιο υπάλληλο κ.α.

Η ομάδα της Contract μελετά τις ανάγκες σου και σου προτείνει την ασφαλέστερη και αποτελεσματικότερη λύση, για τη νομική σου προστασία.