Ιχθυοκαλλιέργειες

Οι ιχθυοκαλλιέργειες αποτελούν έναν ακμάζοντα τομέα, με μέλλον και μεγάλο πεδίο ανάπτυξης. Παρόλα αυτά, καθώς αλλάζει το νομικό πλαίσιο, αλλά και το κλίμα, αλλάζουν και οι κίνδυνοι που καλείστε να αντιμετωπίσετε.

Οι ιχθυοκαλλιέργειες αποτελούν έναν ταχέως αναπτυσσόμενο κλάδο της ελληνικής οικονομίας, με έντονα εξαγωγικό προσανατολισμό. Η αύξηση του πληθυσμού στον πλανήτη και η υπεραλιεία των θαλασσών, τοποθετούν τις φάρμες ιχθυοκαλλιέργειας, ως μία από τις σημαντικότερες πηγές υγιεινής και βιώσιμης διατροφής.

 

 

Δραστηριοποιείστε στον τομέα των ιχθυοκαλλιεργειών; Έχετε μία ιδιότυπη φάρμα, στην οποία έχετε επενδύσει ένα σημαντικό κεφάλαιο.

Αυτός είναι και ο λόγος που καταγράφεται σημαντική αύξηση στην κατανάλωση προϊόντων ιχθυοκαλλιέργειας διεθνώς τα τελευταία χρόνια. Παρά τις αναμφισβήτητα ευνοϊκές μακροοικονομικές συνθήκες, ο κλάδος είναι αντιμέτωπος με μια σειρά διαρθρωτικών προκλήσεων και συγκυριακών δυσχερειών

Έχετε μεριμνήσει ώστε να διασφαλίσετε την επένδυσή σας έναντι των αστάθμητων παραγόντων;

Η κατάλληλη ασφάλιση είναι η λύση στην οποία μπορείτε να βασίζεστε διαχρονικά, τόσο για τη λειτουργία της επιχείρησής σας, όσο και για την διοχέτευση των προϊόντων σας. 

Ποιοι κίνδυνοι μπορούν να καλυφθούν ασφαλιστικά;

Καλύπτονται κίνδυνοι όπως:

 • Θνησιμότητα ζωικού κεφαλαίου
• Πλωτός εξοπλισμός
• Ρυμούλκηση κλωβών
• Μεταφορά ζωικού κεφαλαίου
• Εκκολαπτήρια και νεοσσοί

Μπορεί να σας ενδιαφέρει επίσης για την ολιστική εξασφάλιση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας η ασφάλιση Ανάκλησης Προϊόντος (δείτε εδώ… σύνδεσμος), η ασφάλιση μεταφορών (δείτε εδώ… σύνδεσμος), η ασφάλιση Πιστώσεων (δείτε εδώ… σύνδεσμος), ή/και η Αστική Εργοδοτική Ευθύνη (δείτε εδώ… σύνδεσμος)

 

Τα εξειδικευμένα και έμπειρα στελέχη της Contract, αφού μελετήσουν τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης, θα σας προτείνουν τις κατάλληλες λύσεις για να διασφαλιστείτε έναντι των ιδιαίτερων κινδύνων της επιχείρησής σας.