Ασφάλεια Υγείας

Στην Ελλάδα καταβάλλουμε εξαιρετικά μεγάλες δαπάνες σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ από τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό, για να αντιμετωπίσουμε άμεσα ζητήματα υγείας, τόσο για νοσοκομειακή, όσο και για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Ειδικότερα βάσει των επίσημων στοιχείων της ΕΕ υπολογίζεται ότι οι Έλληνες καλύπτουν απευθείας με δικά τους έξοδα το 35% των συνολικών δαπανών υγείας και περίπου το 5% των Ελλήνων οδηγείται σε “φτωχοποίηση” λόγω των δαπανών αυτών. Από τα χρήματα που δαπανούν οι Έλληνες από τον οικογενειακό τους προϋπολογισμό περίπου το 40% αφορά φαρμακευτική δαπάνη και το 30% νοσηλείες.

Πού θα βρεις τη λύση;

Η αντιμετώπιση ζητημάτων υγείας είναι κρίσιμος και ευαίσθητος τομέας για όλους μας. Ο ιδιωτικός τομέας είναι η λύση, όταν επιλέγεις καλύτερη ποιότητα νοσηλείας ή όταν δεν έχεις άμεση πρόσβαση στο δημόσιο σύστημα υγείας τη στιγμή που το χρειάζεσαι.

Η λύση υπάρχει, αλλά κοστίζει;

Όχι, όταν έχεις μεριμνήσει εγκαίρως διαθέτοντας ένα ασφαλιστήριο υγείας!

Θέλεις να μάθεις τι λένε τα στοιχεία σήμερα για το θέμα;

Τα προγράμματα υγείας έχουν σε σχέση με τις παροχές τους εξαιρετικά χαμηλό κόστος και μας βοηθούν να διαχειριστούμε από απλά ζητήματα υγείας μέχρι πολυδάπανες νοσηλείες.

Ποιο είναι το ιδανικό πρόγραμμα υγείας για σένα;

Ανάμεσα στους έμπειρους συνεργάτες της Contract θα βρεις τον δικό σου σύμβουλο που θα σου δώσει πλήρη ανάλυση και θα σε κατευθύνει σωστά, βάσει μελέτης των δικών σου αναγκών, για να επιλέξεις το ασφαλιστικό πρόγραμμα που ανταποκρίνεται στις πραγματικές ανάγκες σου και τις οικονομικές σου δυνατότητες.